Om os

Hyggehjem - Engelsk/Nordisk country-style webshop 

Hyggehjem er startet i vinteren 2014 - under navnet Roser er røde - af Carina Skriver udfra en brændende passion for brugskunst og indretning i landlig stil.

Butikken hed de første 5 år Roser er røde men skiftede navn til Hyggehjem i efteråret 2019.
Hyggehjem sælger brugskunst i landlig stil. Skønne ting sjældent eller slet ikke set på andre websider i Danmark.


I vores web butik kan du finde hovedsagligt finde brugskunst fra Susie Watson Designs, Ib Laursen, Chic Antique, Jeanne d'Arc og Strömshaga, Giftshop, Plint, te og te candy fra tyske Tafelgut i nogle fantastiske dåser, kaffe fra Estate samt nogle håndlavede malerier. 
Varer fra Ib Laursen, Chic Antique, Jeanne d'Arc og Strömshaga er håndlavede i Indien og Fjernøsten og der vil forekomme små nuanceforskelle, og andre ubetydelige "fejl", men det er uden betydning for kvaliteten og gør det bare charmerende. Mange af varerne har et "shabby chic" look.  Vi ser varerne efter inden vi pakker dem, men skulle de alligevel ikke leve op til dine forventninger, er du velkommen til at returnere varen. Er varen defekt returneres den uden omkostninger for dig.

Vi synes der er sjovt at finde gode tilbud på loppemarkeder i Sverige, evt. sætte det i stand og sælge det videre.
Udvalget i denne kategori svinger meget, men hold godt øje for det er unikke ting der kommer i denne kategori - særligt de svenske slagbænke bliver "revet væk".

Vi vil altid notere fejl og skavanker på loppefundene og da det er gamle ting, må man regne med slidtage og man køber varerne som de er. Mht. Møbler kan vi levere dem til køber men max. i en radius på 100km fra Allerød mod et aftalt gebyr. 

Har du lyst til at følge "Hyggehjem" på facebook, hvor vi dagligt opdaterer med nyhedsbreve, særtilbud, konkurrencer og "give aways" - klik her for at komme til facebook-siden.


Du er altid velkommen til at kontakte os ved at benytte kontaktformularen her på hjemmesiden, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.